Meniu Închide

Iti punem la dispozitie cele mai calitative statii de asfalt.  Este necesar ca statiile de betoane sa functioneze in parametri normali ca produsul finit sa aiba parte de o calitate ireprosabila. Pentru ca acest lucru sa se intample este necesar sa achizitionezi cea mai buna statie de asfalt.  Ai nevoie mai inatai de toate sa stii care sunt caracteristicile unei statii de asfalt astfel incat sa poti face cea mai buna alegere pentru tine si compania ta.

Componentele unei statii de asfalt sunt:

Unitate de ardere si uscare

Aceasta unitate de ardere si uscare este formata din arzator si tambur. Acesta mai cuprinde si un control automatic al depresurizarii.

Ciur

Ciurul este sistemul care permite sitarea agregatelor astfel incat sa obtii marimi exacte a agregatelor.  Sita de cernere este echipata cu o conducta de aspirare a prafului iar asta ajuta ca emisiile de gaze emanate sa fie minime.

Siloz dublu pentru filler

Silozul dublu este dentinat pentru doua tipuri de filler, mai exact filler nou si filler recuperat.

Buncare de agregate

Fiecare buncar este prevazut cu o banda transportatoare alimentatoare care va functiona pe baza unui motor electric si care are o viteza variabila.

Magazie de insacuire stationara

Protejarea mediului inconjurator dar si eficienta sunt importante. Acesta este motivul pentru care statiile de asfalt trebuie sa ofere echipamente de magazine pentru insacuirea stationara. Mai trebuie sa stii ca acesta este un sistem avansat de stocare a prafului.

Magazie de insacuire mobila

Aceste tipuri de magazie de insacuire se regaseste in instalatiile de productie a asfaltului si are ca scop colectarea si depozitarea prafului recuperat. Aceste tipuri de magazii sunt importante pentru protejarea mediului inconjurator.

Sisteme de cantarire

Este foarte important ca statia de asfalt s afie dotata cu sisteme de canatarire astfel incat produsul final sa fie unul de calitate. Din acest motiv fiecare statie de asfalt este dotata cu doua sisteme de cantarite.

Malaxor

Malaxorul este o component care nu poate lipsi din statia de asfalt. Acesta este de obiecei prevazut cu captuseala pentru incalzirea cu ulei caloric sau este echipat cu un incalzitor care este dotat cu o rezistenta electrica.