Meniu Închide

Reparatii hidraulice

Efectuam lucrari de calitate pentru mai multe modele de pompe hidraulice. Ne poti contacta oricand ai nevoie de  indemanarea unor specialisti in acest domeniu. Suntem o echipa care are o experienta vasta in identificarea din timp a solutiilor optime pentru rezolvarea tuturor problemelor cauzate de componentele hidraulice care au diferite defectiuni.

Asiguram reparatii la o gama cat mai vasta de pompe hidraulice. Reaparatiile pe care le realizam se efectueaza doar cu piese originale garantand in acest mod o functionare optima a utilajelor tuturor clientilor nostri.

Ce iti punem la dispozitie?

Ei bine, prin colaborarea cu noi vei avea parte de termene scurte de reparatie care vor fi de fiecare data respectate. Preturile pe care le percepem pentru lucrarile realizate sunt avantajoase. Atat preturile pentru reparatii cat si pentru piesele de schimb sunt accesibile. Dam dovada de seriozitate si de profesionalism in fiecare proiect.  Reparatiile pe care le realizam au parte de siguranta si de rezistenta in timp. Avem parte de un personal calificat in mecanica, hidraulica si in electronica industriala. 

Utilaje de contructii Crusher  iti pune la dispozitie urmatoarele procese:

  • Constatare defect instalatie hidraulica
  • Schimb de ulei si filtre
  • Curatarea rezervorului dar si a instalatiei
  • Piese de schimb si seturi de reparatii pentru toate elementele hidraulice
  • Verificarea sistemelor de actionari
  • Modernizarea sistemelor hidraulice in conformitatea cu solicitatile clientului

Utilaje de contructii Crusher iti ofera reparatii hidraulice calitative

Serviciile pe care le prestam sunt cartea noastra de vizita. Din acest motiv toate reparatiile pe care le efectuam se ridica la inaltimea asteptarii clientilor. Incercam sa ne adaptam de fiecare data noilor tehnologii si ne imbunatatim ori de cate ori avem ocazia modul de lucru. 

In orice moment ai nevoie de reparatie a pompelor hidraulice compania noastra iti va sta mereu la dispozitie. Experienta acumulata de-a lungul anilor ne-a ajutat sa putem identifica din timp defectiunile tuturor echipamentelor. Reparam cu succes orice tip de pompa hidraulica si iti oferim un rezultat de care sa te bucuri o perioda mare de timp.

Suntem disponibili in permanenta pentru tine si poti comunica cu echipa noastra oricand. Suntem aici pentru a rezolva in timp util problemele aparute la pompele tale hidraulice.